Penosil polisztirol ragasztó pisztolyhab 750 ml

2450 Ft

Cikkszám: A3160Kategória:
Gyártó

Terméktípus

Kiszerelés

Habragasztó homlokzatok és alapozások szigetelőlapjainak rögzítésére és belsőépítészeti táblák falhoz történő rögzítéséhez. A Fixfoam nagyon jó tapadási tulajdonságokkal rendelkezik. A legtöbb építőanyaghoz illeszkedik, kivéve teflon, polietilén és szilikon felületeket. Az aeroszolos palackba csomagolva hab pisztollyal használható, nedvesség megkötésére. A megkötött hab jó hőmérséklet és hangszigetelő. A megkeményedett hab ultraibolya fényre és közvetlen napfényre érzékeny.

Alkalmazási terület

Polisztirolhab (polisztirolhab vagy Styrofoam, EPS vagy XPS) elnevezésű szigetelt panelek telepítésére új építmények homlokzatain és alapjain, valamint a termikus felújításhoz szükséges épületek szigetelésére, kőgyapot rögzítéséhez. Tetőcserepek rögzítésére és szigetelési célokra, ablakpárkányok rögzítéséhez.

Alkalmazási feltételek

Alkalmazási hőmérséklet: -5° C és +30° C között; a legjobb eredmény 20° C-on érhető el. A palack hőmérséklete az alkalmazás során: +5° C-tól +25° C között, a legjobb eredmény 20° C-on érhető el. A felületet meg kell tiszttani, portól, olajtól és egyéb szennyeződésektől. A megkötött hab vízbázisú festékekkel festhető.

Alkalmazási útmutatás

Tartsa a palackot álló helyzetben, fordítsa el a pisztolyt az egyik kezét a fogantyún tartva, majd a másik kezével fordítsa a pisztolyra a palackot. Ügyeljen arra, hogy a pisztoly nem irányul más személyek felé. A palackot nem szabad a szeleppel fejjel lefelé csatlakoztatni a pisztolyhoz, illetve a pisztoly sem helyezhető fordítva a palackra. A palack rögzítése után, rázza az fel jól, legalább 20-szor. A kifolyó hab mennyisége a ravasz használatával állítható. Alacsony páratartalom esetén (50% relatív páratartalom mellett) a hordozó felületet át kell nedvesíteni, mivel a hab kitágul a nedvesség miatt. A nedves felület jobb eredményeket biztosít. Alacsony hőmérsékleten a palackot fel kell melegíteni, mielőtt meleg térben vagy a vízben használná. Helyiség vagy a víz hőmérséklete nem haladhatja meg a +30°C-t A szigetelőtáblák oldalára párhuzamosan vigye fel a habot (3-4 cm szélétől), valamint egy középső csíkkal, párhuzamosan a leghosszabb oldalon (legfeljebb 25 cm a ragasztócsíkok között). A hab felvitelét követően várjon 2-3 percig, majd nyomja a táblát a falhoz. A habosított polisztirol lapok szintje legfeljebb 5 percig állítható be. Használjon rögzítő berendezéseket az erkélyekhez, mennyezetekhez vagy hosszú felületekhez.