Scheppach HL 460 rönkhasító 4 tonnás

84790 Ft

Amennyiben szívesen használod kandallódat, tűzrakó helyedet, kisebb kemencédet, vagy fával fűtöd a házad, nyaralódat, akkor a Scheppach HL 460 horizontális rönkhasító óriási segítségedre lehet.
Könnyedén felhasogatja akár a friss fát is, akár 100 rönk / óra sebességgel. Halkan dolgozik, és a fejszéhez képest könnyebb és biztonságosabb munkát tesz lehetővé. A kompakt méretei ellenére max. 4 tonna hasítóerő kifejtésére alkalmas. Biztonsági ketreccel, meghosszabbított munkafelülettel, rönkkioldó biztosítékkal (munka közbeni áramkimaradás esetére) és automatikus munkahenger visszaállási funkcióval rendelkezik. A markolatoknak és a kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható. Ebben az árkategóriában egyedülállóan jó minőségű kovácsolt acél hasítóékkel van ellátva.
A gép VARIO rendszerrel szerelt, aminek segítségével, az éppen hasított rönk nagysága szerint, beállítható a munkahenger aktuálismunka hossza. Ennek köszönhetően nem kell megvárnod, míg a munkahenger visszaáll teljes hosszba. Ezáltal jelentős időt és elektromos energiát takaríthatsz meg. Mindemellett kiemelendő még a gép masszív szerkezete és Európa legnagyobb rönkhasító gyártójának szerviz háttere.