Zorka Color Duropal narancssárga zománcfesték 0.7L

1490 Ft

Egykomponensű, erős fedőfesték. Összetétele: alkid gyanta, speciális pigmentek és adalékanyagok. A zománcfesték jól teríthető. Rugalmas, nagyon jó mechanikai tulajdonságokkal bíró bevonatot képez, mely fényét kiválóan megőrzi. Könnyű felhordhatóság jellemzi.

Alkalmazási terület

Fa és fém felületek védelmet nyújtó és dekorációs festésére alkalmas. Rendszerben használandó a Duropal Alapozó Fémre (vörös és szürke) vagy a Duropal Alapozó Fára (fehér) alapozófestékekkel. Az alapozott felületre két réteg zománcfesték felhordása ajánlott

Felület előkészítése

A festendő felület legyen száraz, tiszta, portól és más szennyeződésektől mentes. Távolítsa el a felületről a rozsdát, a zsíros, olajos és egyéb szennyeződéseket. A felületet alapozza Duropal Alapozó Fémre (vörös/szürke) vagy Duropal Alapozó Fára alapozófestékkel.

Felhordási körülmények

A festendő felület legyen száraz és tiszta. A levegő hőmérséklete legyen +10oC és +35oC között, relatív páratartalma pedig 80% alatt. A felület hőmérséklete legyen legalább 3oC-kal a harmatpont felett.

Felhordás

Konvertálási arány nedves réteg / szárazréteg 1.96
Hordja fel a terméket 2 rétegben. A rétegek között alkalmazzon köztes csiszolást. Hígítás hagyományos szórásnál max. 10%, airless szórásnál max. 5%, ecset, henger max. 10%.

Egészségügyi és biztonsági osztályozás

Mindig olvassa el figyelmesen a kannán található címkeszöveget. További információ a veszélyes összetevőkről és azok egészségügyi és biztonsági hatásairól a biztonsági adatlapon található. Biztonsági adatlap a Dejmark Kft-től igényelhető