Szerszám, barkács

Elektromos szerszámok, ipari- és barkácsgépek széles választéka

Minőségi, profi gépeket keresel munkádhoz? Vagy “csupán” a barkácsolás szerelmese vagy? Itt minden szerszámot megtalálsz, amire szükséged lehet. Legyen szó aggregátorról, kompresszorról, építőipari, faipari, vagy fémipari gépekről az akkus termékeken át a gumiszerelő gépekig.

Kézi szerszámok, munkavédelmi termékek és tartozékok

Válogass több száz kézi szerszámunk közül, vagy használd szűrőinket, ha csak a burkoló, kőműves szerszámok érdekelnek. De ne felejts el gondoskodni a biztonságról sem! A folyamatosan bővülő műhelyfelszereléseink között megtalálhatod mindazt, ami munkád védelméhez elengedhetetlen. Ha pedig már megvan a kívánt eszköz, keresgélj különböző tartozékaink között, hiszen vágókorongok, fúrószárak vagy csiszoló eszközök armadája vár rád.

Minden, ami kert

Kínálatunkban igyekszünk felmutatni minden olyan kerti szerszámot, kerti gépet, amelyre szükséged lehet a tökéletes kert eléréséhez. Aprítók, fűkaszák, lombszívók, láncfűrészek, szivattyúk, sövényvágók, bozótvágók, fűrészek, lapátok, metszőollók és még sorolhatnánk.

Festés? Lakkozás? Ragasztás?

Rendelj kényelmesen otthonodból festéket, lakkot, lazúrt, alapozót vagy éppen ragasztót, szilikont, purhabot és házhoz szállítjuk Neked!